Menu
A+ A A-

Артисти

Сценарии: Виктор Николов
Хореография: Кирил Димитров и Снежи Михова
Режисура: Светослав Владимиров

Виктор Николов - акробатика, огнено шоу

Виктор Николов - въздушна акробатика, огнено шоу

Виктор Николов е 25-годишен, започнал кариерата си като артист изпълняващ огнено шоу, преди повече от 8 години. През годините усъвършенства и надгражда себе си като артист и добавя към уменията си ходене на кокили и изпълнението на сложна въздушна акробатика на ремъци и воали. През годините е бил гост на редица фестивали, обучения и събития в Европа (Германия, Полша, Черна Гора, Франция, Унгария). Като артист и ръководител на Fire Soul осъществява участия за част от най-големите събития в България, филмови продукции, концерти и др.

През 2006г. създава трупа Fire Soul с идеята да обедини млади цирково-вариететни артисти, които заедно да правят по-атрактивни и красиви шоу програми.

През 2010г. създава проекта Show Artists с мисията да се разшири спектъра от шоу програми и тяхното качество.

От 2011г. е партньор на EventEx Awards, а от 2012 е поканен и за жури на същото събитие.

Снежи Михова - акробат

 Снежинка Михова започва кариерата си на сцена едва седем годишна, като танцьор към Национален Дворец на Децата.  Работи профисионално в паркове, театри, вариетета и циркове, в страната и чужбина.

През 1996г заминава за Южна Корея, където взима участие в танцово шоу и акробатика на платформи в парк Everland. Същата  година успоредно с танците започва да изучава аржентинско шоу "Boleadoras" а година по-късно го пренася в най-големия цирк в България - Добрич. Работила е в магично шоу в цирк "Sarazani"в Германия.

След като решава да се отдава изцяло на цирково-вариаететното изкуство започва да се занимава с огнено шоу, ходене на кокили и въздушна акробатика. След години опит като артист на свободна практика се запознава с Виктор Николов през 2009 година и става част от трупа "Fire Soul"

Кирил Димитров - танцьор

Кирил Димитров - хореограф, танцьор

Кирил Димитров е хореограф и ръководител на Балет 11 (Танцовия екип към Fire Soul). Започва кариерата си на танцьор преди 11 години в Студио Тодес, като след това работи за най-големите имена в танцовото изкуство в България - Сатен, Expose, Hot Cakes и Магия. Участва в риалити формата "Танцувай с мен", където заема престижното второ място, при конкуренция от цялата страна. Продължава кариерата си в балет "Арабеск", снима се във филмова продукция на Bollywood - "Dostina".

Фокусът на професионалната му реализация пада върху балетът и той бележи впечатляващи резултати и множество успешно завършени проекти като: Shameless extravagance”,Deichman 2010, 2011, Турне „Планета Дерби” 2010, “Night Flight over 5th Avenue”, “Triumph Inspiration Award” 2011, “Burlesque Show”, “Споделено с Камелия“, „Неделя по 3“, “VIP Brother” 2012, "Горещо Дихание“- Театър „Апостол Карамитев“ както и много промоции на албуми и видео клипове на най-известните изпълнители от българския шоу бизнес.

Светослав Владимиров - водещ, певец, танцьор

Свветослав Владимиров - водещ, певец

 Светослав Владимиров - нотката на Булевард. От ранна детска възраст пее и танцува в различни школи като по-късно създава група Expose. По същото време е избран за артист  в Националния музикален театър "Стефан Македонски ", където е солист и пее в множество мюзикъли, като "Котките", "Исус Христос супер звезда" и много други песи и детски спектакли.

След няколко хита и едно противоречиво скандално видео, Expose придобива национална популярност и става неделима част от музикалната сцена.

Андрей Михов - фокуси и манипулации

Андрей Михов - фокуси

Андрей Михов, по-известен като Маг Андреас, е най-младият член на Fire Soul семейството. Само на 21 години, Андреас има зад гърба си 4 години опит, много умения и реквизит, с които да впечатлява своята аудитория. Започвайки с представяне на своята магия пред деца и възрастни на различни сцени, Андреас пречупва шоу програмата си за всякакви събития.

През 2013 година, паралелно със сценичните си номера набляга на така наречената close-up magic или магия отблизо, която е изключително атрактивна заради липсата на сцена, която да разделя зрителя от изпълнителя.

Доказателства за безспорните качества на Андреас да удивлява хора от всякакви възрастови групи са множеството му награди, като най-голямата е 2-ро място от Магична среща "Златна Котка" 2012 - най-големият фестивал за магично изкуство в България. Има множество изяви в чужбина, като на 15.12.2012 г. е поканен от Румънското магично общество да представи програмата си на тяхна сцена. Част от екипа на трупа Fire Soul от 2011г.

Михаил Райчев - жонгльор

Михаил Райчев - жонгльор

Едно шоу е немислимо без жонгльор. Що се отнася до жонглиране, Михаил Райчев е само на 25, а вече има зад гърба си богат опит на сцена и увеселителни паркове в България и Европа.

От 2013 година е член на екипа на Fire Soul, като продължава да работи и като артист за Sokol Show - една от най-големите ентъртейнмънт компании във Франция и Европа за водни спектакли и акробатични участия. 4 години живее във Париж, като е жонгльор на сцена в увеселителен парк.

През 2011 година преминава едномесечен курс по клоунада при професор Alan Fairbairn, година по-късно има два успешни сезона като клоун-жонгльор в тематичен парк в Дания..

През 2013 година се завръща в България, за да се присъедини към екипът от млади артисти на Fire Soul където е жонгльор във ВИП партита и редовно участва в различни медии.

Нелли Александрова - танцьор

Нели Александрова - танцьор

Нелли Александрова се занимава с танци от дете. Дългогодишната и кариера се простира из Европа и Азия. Завършила е образованието си в "Университет на Култура и Изкуства" в Санкт Петербург, специалност хореография.

По време на престоят си в Русия работи в "Цирк Автово" като артист-балетист, след което се завръща в България, като участва както в турнетата на най-големите музикални изпълнители, така и във филмови продукции от различно естество и конкурси като "Мис България", редица турнета с Веселин Маринов, филми "Dostana" и "Иван Поддубный", Triumph Inspiration Awards 2011 и много други.

Антония Новачкова - pole dance

Антония Новачкова - акробатичен танц на пилон

Pole Dance (танц на пилон) е изкуство, съчетаващо танци и сложни акробатики в една перфектна симбиоза, акцентираща върху красотата и грацията на женското тяло.

Антония Новачкова е един от хората, които първи пренасят този спорт в България. Множеството обучения при световни величия, като Катерина Москинова, Олесия Протасова, Sally-Ann Giles и Pantera Blacksmith, както и посещенията на Европейски шампионати в Холандия и Чехия са допринесли за развитието на Антония Новачкова, а оттам – и за развитието на спорта в България.

Благодарение на сериозно положените усилия да се популяризира иначе безизвестното за нашите географски ширини изкуство и чрез помощта на български медии, участия в телевизионни предавания и частни събития, Антония успява да допринесе сериозно за успеха на Pole Dance в България.

Пламена Топалова - танцьор

Пламена Топалова - танцьор

Пламена Топалова започва професионалното си развитие на 5 годишна възраст с художествена гимнастика, като На 10 започва да се занимава с модерен балет. Прекарва и няколко години в отбора по синхронно плуване в родния си град - Варна. По-късно продължава развитието си в София в школата на световно известния балет "TODES" Русия, но тя затваря и Пламена става част от група "EXPOSE".

Преподава няколко години MTV Dance в Pretty Dance Hall. От 11 години води аеробика, като паралелно следва и завършва семестриално НСА "Васил Левски". От няколко години танцува в Ballet 11.

Работила е с най-големите имена в българския шоу бизнес - неколкократни участия на музикални награди, корпоративни събития, музикални клипове.

Юлиана Томова - танцьор

Юлиана Томова

 Юлиана Станимирова Томова е бакалавър, специалност танцов театър от Национална Академия за Театрално и Филмово Изкуство "Кръстьо Сарафов". От 2007 година е професионален танцьор в балет "11", след което се отдава на преподавателска дейност.

Започва с класически и модерен балет в Столичен център за работа с деца. През 2011 година преподава в Ливърпулски институт по изкуства в България (LIPA). Концентрирана върху работата с деца, преподава в детска вокално-театрална формация "Таласъмче", където е също и хореограф. Занимавала се е с организиране на детски и училищни концерти и тържества, а през 2012г. взима участие и  в организацията на Франкофонския фестивал в Созопол. През 2013г. излиза българският филм с нейно участие като танцьор и хореограф  "Шшшт...попей ми/Shhh...sing to me", където работи с Рейчъл Роу, Поли Генова и Сантра..

Васил Дипчиков - танцьор

Васил Дипчиков - танцьор  

Филип Дипчиков - танцьор

 

Партньор и домакин на събитието

Rainbow Plaza
 

Спонсори

уиски Chivas вино Todoroff Stolichno Бира
 

Спонсори