Menu
A+ A A-

Свежата еротика на „Булевард“

  • Посещения: 2625

„Булевард“ няма нищо общо с вариететните спектакли от соцвремето, където позавехнали танцьорки и отегчени фокусници едва раздвижваха натежалия от цигарен дим въздух. Настроението и ароматите в специално построената за вариете зала на Rainbow Plaza са съвсем различни.

Прочети още: Свежата еротика на „Булевард“

Шоу "Булевард" - първо видео

  • Посещения: 6714

След невероятният успех на вариететният спектакъл "Boulevard" вече можете да се насладите и на първото видео от него.

Посетете ни и в Facebook

в.Труд - "Булевард" е класно БГ шоу!

  • Посещения: 2018

Първият български вариететен спектакъл "Булевард" в единоборство с Том Джоунс напълни залата на Rainbow Plaza в сряда вечерта. Сценарист е младият Виктор Николов, а хореографи са Снежи Михова и Кирил Димитров. хит на сцената е Андрей Михов или Маг Андреас, заел второ място на фестивала за магично изкуство "Златна котка".

Прочети още: в.Труд - "Булевард" е класно БГ шоу!

„БУЛЕВАРД“

  • Посещения: 2114

Един неповторим спектакъл оживява на българска сцена.

Мечтали ли сте си да посетите Мулен Руж или друг вариететен спектакъл в Европа? Да се потопите в онази феерия от цветове и усещания , познати  ни от едноименната екранизация, в която помним прекрасните Никол Кидман и Юън Макгрегър.

През октомври тази година едно пищно шоу ще оживее на българска сцена, за да докаже, че голямото шоу трябва да продължи. „БУЛЕВАРД“ е спектакъл, който ще задоволи прищевките и на най-взискателния зрител.

Прочети още: „БУЛЕВАРД“

Партньор и домакин на събитието

Rainbow Plaza
 

Спонсори

уиски Chivas вино Todoroff Stolichno Бира
 

Спонсори